Hirdetés

City of Heroes Freedom - ingyenes játék

|

A Hősök Városa hét évnyi fizetős működés után ingyenesen is elérhetővé válik!

Hirdetés

A Cryptic Studios és Paragon Studios MMORPG-je, a City of Heroes még 2004-ben indult, a játék pedig újabb mérföldkőhöz közelít.

 

Valljuk be, mindannyian gondolkodtunk már rajta, esetleg vitatkoztunk is barátainkkal, milyen szupererőt, szuperképességet szeretnénk magunknak, illetve melyik szuperhős tudná lenyomni a másikat. Ha meguntuk a vitákat, próbáljuk ki a City of Heroes Freedom-ot, melyben mi is különleges erők birtokába juthatunk - ingyen! A játék készítői ugyanis a fizetős szolgáltatás mellett egy ingyenes verziót is elérhetővé tesznek a közeljövőben.

Az ingyenes játékban lehetőségünk lesz a maximális, 50-es szint elérésére, valamint összesen nyolc karakterosztály közül választhatunk, úgyhogy nem lehet okunk panaszra. A fizetős játékosok pedig VIP státuszba kerülnek, és további tartalmakat érhetnek el.

A City of Heroes Freedom még idén érkezik, pontos megjelenési dátum egyelőre nem ismert. Aki kipróbálná a játékot, az most bankkártya nélkül is megteheti, ugyanis 7 napig ingyen lehetünk jó, vagy rossz szuperfiúk. Erre tessék: City of Heroes weboldal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)