Hirdetés

City of Heroes - Freedom trailer

|

Bombahír a szuperhősös mmo-kért rajongóknak: City of Heroes - Free to Play. Forever.

Hirdetés

Bár már június óta tudjuk, hogy ez be fog következni, végülis eljött a nap, amikor valóban ingyen lehet játszani a City of Heroes-zal. 

Mastigias kollega bejelentéskor így kommentálta a hírt: "Az ingyenes játékban lehetőségünk lesz a maximális, 50-es szint elérésére, valamint összesen nyolc karakterosztály közül választhatunk, úgyhogy nem lehet okunk panaszra. A fizetős játékosok pedig VIP státuszba kerülnek, és további tartalmakat érhetnek el." Akik valaha előfizettek City of Heroesre, ők Premium Playerek lesznek, szintén előnyökkel a teljesen freebiwekkel szemben. 

Aki pontosan szeretné tudni, melyik előfizetési modell milyen előnyökkel/hátrányokkal jár, annak az NCSoft készített egy nagyon részletes táblázatot:

City of Heroes előfizetési módok és lehetőségeik

Ebből is kiderül, hogy azért az ingyenes játéknak vannak ám korlátai - az AH-ban csak vásárolni lehet, nem lehet levelezni játékon belül, nem lehet guildbe belépni stb...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)