Hirdetés

City of the Dead részletek

|

A George A. Romero elméjének szüleményeire épülő valaha készült horrorjáték, a City of Dead készítésének néhány apróságáról hullott le a lepel. Például, hogy a jelek szerint nem az új generációs konzolokra készül, hanem az előzőekre, s persze PC-re is, de csak valamikor jövő tavasszal jelenik meg. Aztán megtudtuk még, hogy Tom Savini adja majd hangját a produkcióhoz, ráadásul egy szintén George Romero ötletei alapján készülő film, az idén bemutatásra kerülő film, a Land of the Dead egyik főszereplője is lesz, mint Blade, a zombi. A játék története szerint négy szerencsés, vagy épp szerencsétlen túlélő elmenekül egy zombikkal kellően megfertőzött városkából. Eljutnak egy szigetre, ahonnan azonban egy sajnálotos baleset következében nem tudnak elmenekülni. Nem tudták azonban, hogy a sziget valójában egy titkos bázis, amely épp az élőholtak kiiktatására lett megépítve.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)