Hirdetés

Civilization 3 - Steamre költözött a multiplayer

|

Ha még mindig aktívan építgeted birodalmadat a Civilization harmadik részében, akkor van egy jó hírünk számodra: Steamworks támogatást kapott a multiplayer.

Hirdetés

Nincs kizárva, hogy azokat a játékosokat is visszacsábítja a Civilization harmadik felvonásába ezzel a húzással a 2K Games, akik már régen nem foglalkoztak a játékkal. A kiadó tavaly áprilisban ígérte meg a multiplayer Steamre költöztetését, miután a GameSpy szervereit belelőtték a semmibe.

A frissítést Steamen keresztül tölthetik le a játékot birtokló felhasználók, ami teljesen ugyanazt a többjátékos élmény garantálja nekik, mint amilyen régen is volt, kivéve a "Direct IP" csatlakozás lehetőségét, ez ugyanis többé nem megoldható. A mentéseket nem befolyásolja a költözés, ám ha nem Steames példánnyal rendelkezik valaki, neki muszáj kapcsolatba lépnie a 2K Games ügyfélszolgálatával annak érdekében, hogy létre tudjon jönni a váltás. De ez kis áldozat a csodáért.

Ti visszanéztek a Civilization harmadik részébe a multi feléledése okán? Szerettétek a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)