Hirdetés

Civilization VI - izgalmas lett az új frissítés

|

A legújabb frissítés a DirectX 12 támogatás mellett a játékmenet szempontjából is érdekes újdonságokat tartalmaz.

Hirdetés

Kiválóan sikerült a Civilization VI, de természetesen a Firaxis sosem arról volt híres, hogy sokáig ülne a babérjain, így a továbbiakban is számíthatunk arra, hogy újdonságokkal bővül a játék egészen addig, amíg meg nem jelenik a következő mestermű. Most végre elérhetővé vált a legújabb frissítés, amit mindenképpen érdemes letölteni.

A Fall Update nevű frissítés legfontosabb technikai újítása mindenképpen a DirectX 12 támogatás, de emellett természetesen magában a játékban is találkozhatunk újdonságokkal. Az egyik ezek közül a Cavalry and Cannonades nevű teljesen új játékmód, melynek lényege, hogy 50 kör alatt kell a lehető legtöbb területet elfoglalnunk úgy, hogy mindeközben jóval olcsóbban tudunk egységeket gyártani és a kezdő seregünk is lényegesen nagyobb. Ennek a módnak nyilván kifejezetten a csatázás és a taktika lesz a lényege, ami mindenképpen érdekes abból a szempontból, hogy eléggé szembe megy az egyébként megszokott komótos tempóval.

Az új játékmód mellett két új pályát is kipróbálhatunk, melyek a Four-Leaf Clover és a Six-Armed Snowflake neveket kapták, melyeket a fejlesztők elmondásuk szerint úgy terveztek, hogy több konfliktusra teremtsenek lehetőséget. Sok egyéb apró változtatás és javítás is helyet kapott a frissítésben, a teljes listát itt tudjátok elolvasni.

Ti mit gondoltok? Hogy tetszik a Civilization VI?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)