Hirdetés

Civilization 6 - csodálatos Sean Bean reakciója

|

A Civilization 6 kulisszák mögötti videójában azt a pillanatot láthatjuk, amikor Sean Bean rájön, hogy szokás szerint... nos, inkább nézzétek meg magatok a hatást.

Hirdetés

Aki ismeri Sean Bean munkásságát, az tisztában van vele, hogy az esetek többségében felesleges aggódni a karakteréért, úgyis borítékolható, hogy mi lesz a sorsa. Nincs ez másképp a Civilization VI esetében sem, azonban a Firaxis új szintre emelte a jelenséget. 

Kiadtak egy vadonatúj videót a népszerű stratégiai játékhoz, amely a kulisszák mögé kalauzol minket Sean Beanre koncentrálva. A színésznek számos kérdést tettek fel a szinkronizálásról és a Civilization 6-ban való részvételével kapcsolatban, azonban mikor azzal szembesült, hogy karaktere már a trailert sem éli túl, nos az a reakció leírhatatlan. Nézzétek meg odafent.

A Civilization VI október 21-én jelent meg PC-re és Macre. Hihetetlen, hogy a 2K Games egészen eddig várt vele, hogy megmutassa ezt a csodát! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)