Hirdetés

Civilization: Beyond Earth - egy új kor hajnalán (videó)

|

Megérkezett a Civilization: Beyond Earth legfrissebb trailere, mi pedig alig várjuk, hogy végre egy idegen bolygón kezdhessünk új életet.

Hirdetés

A Sid Meier nevével fémjelzett Civilization sorozat következő epizódjára eléggé rá vagyunk pörögve. Mi sem példázza ezt jobban, mint a GameStar Plus akció, illetve a most megjelenő születésnapi szám exkluzív borítója, ami szintén a Beyond Earth előtt tiszteleg.

A 2K ma bemutatta a játék legújabb cinematic trailerét, és mióta láttuk, a hideg futkos a hátunkon. A történet szerint az emberiség kénytelen elhagyni a Földet és új élőhely után kutatva a világűr egy távoli bolygóján talál majd menedéket. Hogy a bolygó lakosságával barátságot kötve próbálunk majd boldogulni, vagy egy határozott mozdulattal eltöröljük őket a föld színérő, az már csak rajtunk múlik, de ne gondoljuk, hogy könnyű dolog lesz új fejezetet írni az emberiség történelmében.

A Civilization: Beyond Earth október 24-én jelenik meg PC-re. Ti előrendeltétek már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)