Hirdetés

GameStar, a te ablakod a világra - eredményhirdetés

|

Lezárult a GameStar szülinapi nyereményjátéka, a zsűri pedig nagyon nehezen, de meghozta döntését. Lássuk, kik viszik haza az ajándékokat.

Hirdetés

15 éves lett a GameStar, amit nem csak egy exkluzív, kihajtogatható borítóval, hanem egy ahhoz kapcsolódó nyereményjátékkal is ünnepeltünk, amelyen egy jól megpakolt Civilization: Beyond Earth díszdoboz mellett számos más ajándék is gazdára talált.

A pályázatra több mint 100 kép érkezett, amelyek egytől egyig hibátlanok voltak. Akadtak köztük egyszerű, vagy ahogy manapság mondják, „letisztult" munkák, de volt olyan is, amelyen látszott, hogy az illető nem csak a Paintet ismeri. Fiúk és lányok, fiatalok és idősebbek is neveztek nem csak átszerkesztett képekkel, hanem a borítóval készített fényképekkel is.

Ne is húzzuk tovább, jöjjenek a legjobbak, akik hazavihetik az értékes Civilization: Beyond Earth ajándékokat. A képek egyébként itt és a GameStar facebookján is megtekinthetőek, válogassatok kedvetekre. 

1. helyezett: G. Viktor- Civilization: Beyond Earth díszdobozban 1 db. 8 GB-os pendrive, 1 db. jegyzetfüzet, 1 db. gyűjthető érme, valamint 1 db. útlevéltartó (ami a legzseniálisabb dolog egyébként).

 

2. helyezett: H. Ronald - 1 db. Civilization: Beyond Earth képváltós egérpad

3. helyezett: H. Dániel - 1 db. Civilization: Beyond Earth jegyzetfüzet

 

Ezúton is köszönjük a beküldött pályaműveket, reméljük nektek is annyi örömet okoztak, mint nekünk, amikor megnéztük őket. A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot, a nyereményeket szerkesztőségünkben vehetitek át egy előre egyeztetett időpontban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)