Hirdetés

Civilization: Beyond Earth - így tessék elfoglalni a világot (videó)

|

A széria legújabb részében rengeteg újdonsággal találkozunk majd, ezért a fejlesztők egy videóban gyűjtötték össze a legfontosabb tudnivalókat.

Hirdetés

Kicsit több mint három hét múlva már a világűrben kutatunk majd kolonizálható bolygók és meghódítható csillagrendszerek után, hogy biztosítsuk az emberi faj jövőjét. Többek közt az új környezetnek köszönhetően a Civilization: Beyond Earth játékmenete elég sokat változik, és bár a tapasztalt játékosok valószínűleg kiigazodnak majd az újítások tengerében, a kezdőknek nem lesz ennyire könnyű dolguk.

A Firaxisnál is tudták, hogy a Sid Meier nevével fémjelzett Beyond Earth rengeteg lehetőséget kínál, amelyek egy része nem teljesen magától értetődő, így célszerű lenne valamilyen formában elmagyarázni a rajongóknak, hogy mire is számíthatnak pontosan. A részletes videóban a kezdeti botladozó lépésektől egészen a mattot adó utolsó lépésig elmagyarázzák a játék működését, és nem csak a zöldfülű kezdőknek, de a vén rókáknak is mutatnak néhány újdonságot. 

Itt van mindjárt az Affinity rendszer, amelyben három irányba is elindulhatunk, hogy uralmunk alá hajtsuk az ismeretlen bolygót. Míg a Harmony az idegenekkel való együttélést, sőt, az asszimilációt helyezi előtérbe, addig a Supremacy az emberi faj felsőbbrendűségét hirdeti, ahol augmentált szuperkatonákkal próbálhatjuk meg a magunk javára billenteni a mérleget, a Purity pedig valahol a kettő közt helyezkedik el, az embereket nem, a környezetet azonban radikálisan meg akarja változtatni.

Ti a békében fejlődős vagy a háborúzós játékmenetet preferáljátok inkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)