Hirdetés

Civilization: Beyond Earth - megjött a fordítás

|

Ha angolul nem megy a körökre osztás vagy szótár kell az űr meghódításához, akkor a Civilization: Beyond Earth magyarítása majd segít.

Hirdetés

Nem véletlenül foglalkozott a 2014/10-es ünnepi GameStar a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth stratégiával kiemelten (mennyire menő volt a kihajtogatható címlap?!), hiszen az Alpha Centauri szellemi örököse egészségtelen mennyiségű órát vett el az életünkből. Persze mindvégig minőségi szórakozásban volt részünk, így cseppet sem bánjuk. 

Sid Meier és csapata tavaly októberében küldtek minket a világűrbe új hazát keresni, de feliratot azt bizony nem mellékeltek a Civilization: Beyond Earth mellé, pedig ha létezik műfaj a szerepjáték mellett, amelynek kijár a honosítás, akkor az bizony a stratégia. A játék rajongói oldalának tagjai azonban gondoltak a sorstársakra és majdnem teljesen elkészültek a magyarítással: minden kész, viszont a Civilopédia egyelőre csak félig van lefordítva.

A "csak még egy kört" hangulat így, némileg foghíjasan is tökéletesen abszolválható, az 1 MB-ot se foglaló telepítőt itt találjátok. Köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)