Hirdetés

PAX East 2014 - Civilization: Beyond Earth bejelentés

|

Bejelentették Sid Meier legújabb stratégiai játékát, amely az Alpha Centauri modern örököse lesz.

Hirdetés

A méltán elismert körökre osztott stratégia, a Civilization legutóbbi ötödik része az elején kicsit döcögősen indult a tartalmat illetően, de később a Firaxis bebizonyította, hogy az amúgy is kiváló játékból pár kiegészítővel még jobbat lehet kihozni. Most viszont eljött az ideje annak, hogy a csapat továbblépjen, és egy egészen meglepő (de mindenképpen örömteli) új irányt választottak.

A PAX East 2014 rendezvényen jelentették be a cég legújabb alkotását, amely a Civilization: Beyond Earth címet viseli, és az egykori Alpha Centauri örökösének szánják. A játék alapszituációja szerint a haldokló Földről való menekülés érdekében kell új, idegen világokat kolonizálnunk, hogy új civilizációkat alapíthassunk. Az ismeretlen bolygókon nem feltétlenül leszünk egyedül érkezésünk időpontjában, így a diplomácia továbbra is fontos szerepet játszik a játékban. Viszont ha minden kötél szakad, akkor egyszerűen bevetjük az egyik bolygó körüli pályán mozgó fegyverünket, ugyanis ez is a játék újításai közé tartozik.

Ha valakinek ez még nem lenne elég meggyőző, akkor a biztonság kedvéért mutatunk egy gyönyörű trailert is, hátha ez meggyőzőbben hat.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)