Hirdetés

Civilization: Beyond Earth - ilyen lesz a Rising Tide játékmenete

|

A Civilization: Beyond Earth Rising Tide kiegészítőjének újdonságait magyarázza el egy frissen érkezett videó. Csak annyit elöljáróban, hogy sok lesz a víz.

Hirdetés

A Civilization sorozatnak bejött az új irány, a Civilization: Beyond Earth-t sokan szerették, és egyelőre a kiegészítő is egész ígéretes.

A Rising Tide központi eleme a víz, ugyanis a kiegészítő egyik legfontosabb újítása, hogy a vízfelszínre építhetünk, és a tenger mélyén rejlő természetes forrásokat is felkutathatjuk. Ennek az óceánban élő földönkívüli lények nyilván nem örülnek annyira, velünk nehéz is lesz diplomáciai úton megegyezni, viszont az új lehetőségeknek köszönhetően hatékonyabban alakíthatunk ki kapcsolatokat más hódítókkal, illetve ereklyéket gyűjtögethetünk, amik új fejlesztéseket, épületeket oldanak fel. Mindezt hat és fél percben sokkal érdekfeszítőbben tálalja egy selymes női hang, nézzétek meg a videót, és megértitek, miért lesz ez nagyon jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)