Hirdetés

Egy kiváló stratégiai játékot húzhatunk be ingyen

|

Megint ajándékoz a Humble Bundle, 48 órán át egy legendás sorozat egyik részére csaphatunk le.

Hirdetés

Rég nem volt már ingyen játék, bár most a fizetni nem hajlandók elüthetik az időt bétákkal is. Mindenesetre a Humble Bundle megint kedves.

Hirdetés

Sid Meier nem egy fantasztikus játékot kitalált már, de máig legnépszerűbb sorozata a Civilization, ami most épp a hatodik részénél jár. Na, most nem ezt, hanem a Civilization III Complete változatát szerezhetitek meg Steamre, amiért egyébként 4,99 eurót kéne fizetni, de most egy petákba se kerül. Ahhoz, hogy megszerezzétek, regisztráljatok a Humble-re, , majd ezen az oldalon kattintsatok az Add to Cart gombra. Fejezzétek be a "vásárlást", és várjátok a kódot, amire, ha nagy a roham, lehet, hogy sokat kell majd várni.

Melyik a kedvencetek a szériából? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)