Hirdetés

Civilization IV: Colonization - És mégis mozog a Föld!

|

Egy szakajtónyi képpel és néhány videóval, köztük az önállóan futtatható kiegészítő intrójával szolgálhatunk Nektek.

Hirdetés

Az 1994-es klasszikus remake-je a Civilization IV harmadik kiegészítőjeként jelenik meg, de nem igényli sem az alapjáték, sem a korábbi két expanzió (Warlords, Beyond the Sword) meglétét.
A játékmenet jórészt megegyezik az alapító atya (így stílszerű) jellemzőivel.



Négy náció (angol, spanyol, francia, holland) lobogója alatt alapítunk kolóniákat az Újvilágban (vagy random térképeken), majd az Óvilágból érkezett telepesek és a természetes szaporulat révén lassacskán terjeszkedni kezdünk. Mesteremberek nem csak Európából érkezhetnek, hiszen a környező indián törzsek segítségével is képezhetjük telepeseinket, sőt kereskedelem, majd hittérítés révén őslakosokkal is megerősíthetjük sorainkat.



A Civilization sorozatra, s annak mellékágaira (Alpha Centauri, Colonization) jellemző harcrendszer természetesen megmarad, s a felesleges szószaporítás helyett találtok itt róla mozgó képanyagot.
A végső cél kellően erős települések kiépítése, egy hadsereg felállítása, majd a függetlenség kikiáltása. Ilyenkor következik a legnehezebb rész, az inváziós sereg leverése, amit az uralkodó küld a rakoncátlankodó gyarmatok megbüntetésére. Segítségként általában valamely másik, anyaországunkkal épp háborúban álló náció hadseregének támogatására is számíthatunk.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)