Hirdetés

Civilization IV: Gold Edition hamarosan

|

Stratégák számára felemelő hírrel szolgálhatunk, a 2K Games ugyanis legfrissebb sajtóközleményében tudatta a nagyvilággal, hogy július 17-n (legalábbis az Államokban) megjelenik a Sid Meier's Civilization IV: Gold Edition.

Hirdetés

A különleges kiadásban nemcsak magát a sikerdíjas játékot és első kiegészítőjét, a Warlordsot csomagolták újra, hanem egy rakat bónusz cuccal is kedveskednek a rajongóknak. Egy egyedi, Greg Hildebrandt által tervezett poszter, egy "Színfalak mögött" DVD, egy kibővített kézikönyv és egy, a fejlődési fát ábrázoló plakát vár majd mindazokra, akik nem sajnálják kinyitni pénztárcájukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)