Hirdetés

Íme Civilization IV vezető dizájnerének új PC-s játéka

|

Soren Johnson új csapatának első projektje mindenki számára elérhetővé vált a Steam korai hozzáférésű játékai között. Hát persze, hogy stratégia.

Hirdetés

Az Offworld Trading Company című valósidejű stratégia neve már önmagában sokat elárul arról, hogy mi is lesz a dolgunk Soren Johnson új programjában.

A cél a Mars meghódítása lesz, de hatalmas seregek helyett nekünk a gazdasági győzelem a lényeg. Folyamatosan monitoroznunk kell majd a piacot, ahol a saját magunk által termelt nyersanyagainkat adhatjuk majd el, minél jobb áron, hogy olyan eszközöket, élelmiszert és egyebet vehessünk, amire a kolóniánknak szüksége van. Kis segítség a hackerektől, kalózoktól, és mindjárt te lehetsz majd a Mars ura.

Az Early Access verzió már most meg van pakolva lehetőségekkel. Már PVP-re is van lehetőség, a dinamikusan változó kampány mellett.

Nektek hogy tetszik az Offworld Trading Company?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)