Hirdetés

Games with Gold - Civilization Revolution és Dungeon Defenders ingyen

|

Major Nelson leleplezte, hogy márciusra milyen ingyenes játékokat tartogat a Games with Gold program. A stratégák örülni fognak...

Hirdetés

A Microsoft hónapról-hónapra igyekszik lépést tartani a PlayStation Plus havi kínálatával, de a konkurencia valahogy mindig egy (vagy inkább több) lépéssel előrébb jár (ezúttal például Tomb Raidert kapnak a PlayStation 3-as játékosok). Major Nelson ma elárulta, hogy a hűséges Gold előfizetők milyen földi javakban részesülhetnek márciusban.

Elsejétől a Firaxis Games belevaló stratégiai játéka, a Sid Meier's Civilization Revolution (alapjáraton 5990 forint) tölthető, amelyet talán a veteránok kissé egyszerűnek találnak majd, mégis egy ízig-vérig Civilization epizódról van szó, remek hangulattal.

Sid Meier alkotása március 16-án leköszön, helyét pedig a Dungeon Defenders (egyéb esetben 2990 forint), a szerepjátékos elemekkel és négyfős kooperatív multival megbolondított tower defense jellegű játék veszi át, ami képes volt újat mutatni a már telített műfajban.

Nektek hogy tetszik a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)