Hirdetés

Civilization V - Késik a demó

|

Majd' nyakukat törték nagy igyekezetükben a Firaxis munkatársai, mégsem sikerül a premier előtt megszülni a próbaverziót.

Hirdetés

Annyian talán nincsenek rá kiéhezve, mint ahányan Dél-Korea nemzeti sportjának második felvonására voltak, de így is komoly érdeklődésre számíthat a szeptember második felében érkező Civilization V.



Sid Meier körökre osztott birodalomépítő játéka vadiúj grafikus motorral (gépigény) és egy rajongó kormányzóval büszkélkedhet. Hogy mégis mire fel ez a nagy felhajtás eme játék körül, arra minden veterán álmából is felverve fújná a választ, ám az újoncoknak igencsak jól tud jönni egy ingyenes próbaverzió, ismertebb nevén demó.



Sajnos a korábbi ígérettel ellentétben a Civilization V játszható demója nem fog időben elkészülni, a szeptember 21-re tervezett észak-amerikai megjelenés előtt ne is számítsunk rá. A jeles napon viszont már igen, így egy gyors kóstoló után akár meg is ostromolhatjuk a közeli kereskedést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)