Hirdetés

Civilization V kiegészítő bukkant fel a Steamen

|

A körökre osztott stratégák készülhetnek: új DLC csomag közeledik a Civilization legutóbbi epizódjához.

Hirdetés

Megszámlálhatatlan mennyiségű kör után se adtuk fel világuralmi terveinket, és hetekig képesek voltunk lépkedni a táblán, amikor megjelent a Civilization V. Ez a tavaly júniusban megjelent Gods & Kings kiegészítő lemez megjelenése után se volt másképp, amikor már éppen kiszabadultunk volna a függőséget okozó stratégiai játék hatása alól. Ismét napokra, hetekre magával ragadt minket a hév, épp ezért kapták fel fejüket a rajongók, amikor a Steamen, a semmiből felbukkant egy érdekesnek tűnő cím, a katalógus adatbázisában.

Civilization V: One World névre hallgat a DLC, amiről egyelőre semmit nem tudni a címén kívül. Még a létezése is kérdéses, mivel hivatalos bejelentés nem történt, de meglepődnénk, ha csak a „poén kedvéért” került volna be a PC-s online üzlet adatbázisába ez a cím. A Gods & Kings minden tekintetben sikeresnek mondható, így evidens lenne a folytatás, reméljük, hogy ezt a fejlesztők is így gondolják. Ti örülnétek egy új kiegészítőnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)