Hirdetés

Civilization V - új DLC-k, és ingyenes peccs

|

Mindenféle új tartalmak közelítenek a Civilization V-höz.

Hirdetés

A legfrissebb Firaxis bejelentés szerint két DLC érkezik hamarosan a Civilization V-höz.

Az egyik ilyen DLC Dániát hozza be a játékba, mint játszható nemzetet - nemcsak dán királyt, hanem Dániát, mint országot is lehet majd választani a maga specialitásával. A másik DLC egy 10 térképből álló csomag lesz, amelyből a fele valódi helyszíneket, a másik feleinkább scriptelt környezeteket tartalmaz majd.

A fizetős Civilization V tartalmak mellett ingyenes is közelít egy új, nagyocska peccs formájában. Rengeteg mesterséges intelligenciával, városmenedzseléssel kapcsolatos változtatást eszközölnek - de a leghosszabb lista az UI-é, azaz felhasználó felületé. Emellett rengeteg más javítás, változtatás és fejlesztés is lesz. A peccs teljes listája it található.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)