Hirdetés

Civilization VI - több nagyobb hibát is helyretesz az őszi frissítés

|

Főleg a valláshoz, a mesterséges intelligenciához, és a felhasználói felülethez nyúl majd hozzá a Fall Update.

Hirdetés

A Civilization VI-ban eddig is fontos szerepet játszott a vallás, de az ősszel érkező Fall Update után ez még kiemeltebb része lesz hadviselésünknek, már csak azért is, mert kapunk egy erősen vallásos harcost, a Warrior Monkot. Több új vallás és ezekkel kapcsolatos erő is bekerül, illetve a térképen is könnyebb lesz majd követni, hogy melyik egység miben hisz.

Hirdetés

A felhasználói felületen is csavarnak picit, leginkább az átláthatóság kedvéért. Kiszűrik majd a számtalan felesleges "pletyka" üzenetet, és a játékmenet szempontjából fontos értesítéseket helyezik majd előtérbe, illetve a térképen is könnyebbé teszik a navigációt.

A frissítés legfontosabb része ugyanakkor valószínűleg az MI helyrepofozása lesz. A számítógép által irányított ellenfeleinknek sokszor gondot okozott a vízi hadviselés, ami a normális térképeken is érezhetően problémás volt, de a szigetes csataterek gyakorlatilag játszhatatlanok voltak az MI tehetetlenségének köszönhetően. Ősszel ennek is vége lesz: a gépi ellenfelek sokkal több hajóval, sokkal óvatosabban fognak lecsapni ránk a vizeken is. Odafigyelnek majd hajóik állapotára, és komolyan védeni és javítani fogják azokat.

Hogy mikor érkezik a Fall Update azt egyelőre nem tudjuk, de várhatóan hamarosan élesítik, már ha nem télen akarják kiadni az őszi frissítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)