Hirdetés

Civilization VI - csatlakozik Ausztrália

|

Az Ausztráliát a második világháború alatt irányító John Curtin vezetésével érkezik új nép a Civilization VI-ba hamarosan.

Hirdetés

Szerencsére a Firaxis nem hanyagolja el a Civilization VI-ot, és mivel hogy, hogy nem, a sorozat eddigi részeihez hasonlóan eziránt is nagy az érdeklődés, van kinek új tartalmakat gyártani.

Még nem tudni, mikor jön a DLC, de annyi biztos, hogy Ausztráliát és az ország 14. miniszterelnökét, John Curtint kapjuk meg vele. Jön egy új egység, a Digger (így hívták az ausztrál katonákat a két világháború alatt), mely a vízparttal érintkező mezőkön erősebb. Az alábbi videó összefoglalja, miért jó őket választani, nézzétek meg.

Az ezzel együtt érkező, ingyenes frissítés egyébként modoláshoz használható eszközöket, és többjátékos csapatok létrehozásának lehetőségét is hozza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)