Hirdetés

Civilization VI - a krí indiánok a diplomácia hősei

|

Bemutatkozott a Rise and Fall még egy új népe, mely nem annyira az erőszak, mint inkább a diplomácia híve, és kereskedelemben is erős.

Hirdetés

Poundmaker, eredeti nevén Pîhtokahanapiwiyin (de így bizonyára csak a közeli barátai és családtagjai hívták) egyebek mellett azzal írta be magát a történelembe, hogy segített népének, a krí indiánoknak (és nem a krík indiánoknak!) békét kötni a kanadai kormánnyal. 

Hirdetés

Ő is bekerül a februárban érkező Rise and Fall kiegészítővel a Civilization VI-ba. A krík (és nem kríkek!) erőssége a diplomácia és a kereskedelem, de az új egység, az Okihtcitaw harcosok megnövelt erővel indulhatnak harcba. A Mekewap építmény nem mozgatható, de könnyű felhúzni, és sok mindent ad. Minden, amit tudni akarhattok a kríkről (és nem a kríkekről!), az alábbi videóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)