Hirdetés

Civilization VI - bemutatkoznak az egyiptomiak

|

Egyedi tulajdonságaik miatt érdemes lehet az egyiptomi frakcióval elkezdeni a világ meghódítását a Civilization hatodik részében.

Hirdetés

A fönt látható videóban megismerhetjük a Civilization VI egyik választható népét, az egyiptomiakat. A megváltozott városmenedzselés rájuk is érvényes, viszont a frakció előnye e téren, hogy a folyók melletti körzetekben gyorsabban tudnak építkezni, így érdemes lehet a folyók irányában terjeszkedni a településekkel.

Kleopátra vezetésével a kereskedelmi útvonalak kiépítésével extra arany folyik be a kincstárba, és ha más frakciókkal is kereskedünk, a bónusz arany mellett plusz élelemre is szert tehet a kezdeményező fél. Ezáltal Egyiptom értékes szövetséges és kereskedelmi partner is lehet.

A különleges egysége, a Maryannu harci szekerek többet mozoghatnak a nyílt területen, a Szfinksz építése pedig bónuszokat biztosít a Faithnek és a Culturenek.

A Civilization VI október 21-én jelenik meg. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)