Hirdetés

Civilization VI - angolok vagy franciák élére is állhat az új vezető, Aquitániai Eleonóra

|

A hírhedt királyné harc nélkül is képes városokat legyűrni.

Hirdetés

Noha a Firaxis már leleplezte a Gathering Storm kiegészítő mind a nyolc új civilizációját, azonban még egy bejelentést tartogattak a széria rajongóinak: ő pedig nem más, mint egy új vezető, Aquitániai Eleonóra. 

Hirdetés

A csapat elmondta, hogy Eleonóra, avagy Eleanor alternatív vezérként használható az angol és francia nemzetek esetében is, különleges képessége, a "Court of Love" pedig képes arra, hogy harc nélkül igázzon le másokat, ugyanis miközben a saját területein megnöveli az elégedettséget, addig a környező idegen városokban folyamatosan csökkenti a lojalitást, ráadásul elképesztő, kilenc mezőnyi sugárban. Hogy pontosan hogyan érhetjük el vele a totális győzelmet békés eszközökkel, arról az új videó mesél: 

A Civilization VI: Gathering Storm megjelenésére február 14-ig kell várniuk a rajongóknak, akkor pedig Aquitániai Eleonóra is játszható lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)