Hirdetés

Civilization VI: Gathering Storm - Szulejmánnal jönnek a törökök

|

Az Oszmán Birodalom szultánja vezeti majd népét a Civilization VI kiegészítőjében.

Hirdetés

Túl régen beszélgettetek egy jót a nagyival? Nos, hamarosan remek alkalmatok lesz átugrani hozzá, megpuszilgatni, és alaposan kikérdezni arról, hogy mit is tud Szulejmánról. Ő persze egy török tévésorozatból fogja ismerni a szultánt, ti viszont hamarosan az általa vezetett oszmán népet is választhatjátok majd a Civilization VI-ban.

Hirdetés

Az alábbi előzetes részletesen bemutatja az új frakciót, annak egyedi képességeit és különleges egységeit is. Valószínűleg egy kérdés foglalkoztat most mindenkit, aki olvasta az Egri csillagokat: lesznek-e az oszmánoknál janicsárok? Nos, természetesen igen, ráadásul olcsóbbak és erősebbek is lesznek a Musketman egységeknél, akik helyére kerülnek. Az összes fontos új infóit megtaláljátok ebben a videóban, lessétek meg gyorsan.

A Civilization VI: Gathering Storm feburár 14-én jelenik meg. Ti melyik új népet fogjátok kipróbálni másodszorra? Elsőre úgyis mindenki a magyarokkal indul neki a kalandnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)