Hirdetés

Civilization VI: Gathering Storm - bemutatkoztak a föníciaiak, Dido vezeti őket

|

A Firaxis Games játékához érkező kiegészítő nyolcadik és egyben utolsó népével is megismerkedhettünk.

Hirdetés

Már most is rengeteg birodalom felett vehetjük át az irányítást a Civilization VI-ban, de hamarosan érkezik egy elég tartalmas kiegészítés, ami újabb népcsoportokat hoz. Ezek közül már megismerhettünk egy csomót, most pedig a fejlesztők bemutatták az utolsót is.

Hirdetés

A Civilization VI: Gathering Stormmal érkező föníciaiak azok kedvencei lesznek majd, akik a szárazföld helyett inkább a vizeken szeretnek kibontakozni. A nép vezére Dido lesz, aki Founder of Carthage képességével bármelyik olyan várost kinevezheti fővárossá, amelynek van Cothon nevű districtje. Egyébként a Cothon a föníciaiak egyedi városrésze, ami lecseréli a Harbourt és például 50%-kal megnöveli a vízi egységek és telepesek termelését.

A nép különleges képessége a Mediterranean Colonies nevet kapta, és a segítségével picit felturbózhatjuk a telepeseinket. Természetesen nem maradnak exkluzív egységek nélkül a föníciaiak sem, ugyanis csak náluk elérhető a Bireme, ami egy elég komoly hajó lesz.

További részletekért nézzétek meg az alábbi videót.

Ha minden jól megy, február 14-én érkezik meg a Civilization VI: Gathering Storm. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)