Hirdetés

Civilization VI - bemutatkozott a Gathering Storm kiegészítő

|

Az első trailert, a megjelenési dátumot, és az újdonságok listáját is megkaptuk.

Hirdetés

A Civilization VI: Gathering Storm elsődleges célja, hogy a játék térképeit sokkal élettel teltebbé tegye. A kiegészítő megjelenése után vulkánkitörésekre, árakra, tornádókra, hóviharokra, és más természeti jelenségekre számíthatunk, melyeknek komoly játékmenetbeli hatásaik lesznek.

Hirdetés

Természetanyánk bosszúja ellen új épületekkel és technológiai fejlesztésekkel védekezhetünk. Egy gát-kerület például megvédheti a bázisunkat egy áradástól, és még segíthet is abban, hogy a környező földek termelését megpörgesse. Ezekkel az új mechanikákkal együtt a World Congress is visszatér, aminek köszönhetően szavazhatunk majd a világ politikai helyzetét érintő döntésekre.

A Firaxis szeretné, ha a Civilization VI világa kicsit jobban visszaadná a valóságot, így ehhez mérten át is rendezi kicsit a pályákat, és még a globális felmelegedést is beépíti a játékba. A nemzetek vezetői hamar változásokat fognak észlelni a meccsek későbbi szakaszaiban, ha gátlástalanul égetik az olajat és a szenet.

A Civilization VI: Gathering Storm megjelenése 2019. február 14-én várható PC-re. A Nintendo Switch verzióról még nincs információ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)