Hirdetés

Civilization VI: Gathering Storm - végre a magyarok is bekerülnek, Mátyás király vezeti népünket

|

Annyi éven át vártunk erre, most pedig tényleg ott leszünk a Civilization többi választható nemzete között.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Civilization VI: Gathering Storm kiegészítő kilenc új nemzettel bővíti az alapjátékot. Ma viszont kiderült, hogy ezen kilenc nép közül az egyik pont mi, a magyarok leszünk.

Hirdetés

Az alábbi, magyar felirattal is megnézhető videóból az is kiderül, hogy a magyarokat Mátyás király vezeti majd győzelemre a játékban - egyedi "Hollókirály" képessége pedig segít abban,hogy a besorozott egységek lépési és csataerőt kapjanak, illetve a fejlesztésük sem fog aranyat vagy más erőforrásokat felemészteni. A magyarok különleges képessége egyébként az lesz, hogy a folyóparton található kerületeik és épületeik gyorsabban épülnek fel, ezt a "Duna gyöngye" skill biztosítja a számukra. Természetesen saját épülettípust is kapunk, ami nem más, mint a termálfürdő, ami az állatkert helyén jelenik meg. A termálfürdők még hatékonyabban működnek, ha egy geotermikus hasadék határain belül épülnek fel - ez mondjuk eléggé logikusan hangzik. Egyedi harci egységünk is elég egyértelmű választásnak tűnik: a huszárokkal vonulhatnak csatába a büszke magyarok. A korábban említett Hollókirály képességhez kapcsolódik egy másik új egységtípus, a Fekete sereg is.

Az összes további részletről meséljen maga a bejelentővideó: 

Szerintetek Mátyás király jó választás mint a magyar nép vezére? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)