Hirdetés

Civilization VI - Korea is bekerül a Rise and Fall kiegészítővel

|

Egy izgalmas, új civilizáció csatlakozik a már játszható frakciókhoz, amit egy gondterhelt, de nagyon is haladó szellemű királynő vezet.

Hirdetés

Seondeok királynő fogja vezetni Koreát a Civilization VI - Rise & Fall kiegészítőjében. Seondeok rendszeres ellenállással nézett szembe, mivel a nép többször is felkelt ellene. Akkoriban nem nézték jó szemmel a női uralkodót, ez viszont nem állította meg őt abban, hogy fejlessze az oktatást, támogassa a művészeteket, és beindítson egy kisebb fajta reneszánszt királyságában.

Hirdetés

Korea egyedi kerülete Seowon, ami egy fejlesztett Campus, és fix mennyiségben termeli a tudományt. Saját egységként ott lesz a Hwacha, ami egy egyedi mobil ostromgép, és a leírása szerint "sokkal erősebb, mint a reneszánszbéli testvére". Képes elképesztő sebességgel kilőni 100 nyilat, vagy 200 Chongtong golyót távoli célpontok ellen.

Korea a Civilization VI: Rise & Fall kiegészítővel együtt fog megérkezni február 8-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)