Hirdetés

Civilization VI - Núbia is csatlakozik a következő DLC-vel

|

A Firaxis bemutatta a soron következő új népet stratégiai játékukhoz. Núbiát imádni fogják az íjászokat használó játékosok.

Hirdetés

A Civilization VI folyamatosan bővül. Legutóbb a makedónok léptek rá a nagy térképre, most pedig Núbia piramisai emelkednek ki a hatszögletű területekről. Az új DLC-ben Amanitore királynő és népe próbálja majd meg meghódítani a világot, ami kifejezetten erős íjász seregeivel nem is lesz olyan nagyon nehéz.

Az új nép különleges egysége a Pitati Archer, ami gyorsabb és erősebb, mint a szokásos íjászok. Núbia egyébként is gyorsabban termeli ezeket az egységeket, és emelt tapasztalati pontot nyújt nekik, így érdemes lesz ezeket a katonákat a sereget középpontjába állítani.

Erről, és az új nép minden extra lehetőségéről is mesél a bejelentéshez érkezett új bemutató videó:

A Núbiát tartalmazó DLC megjelenésének pontos időpontja egyelőre nem ismert. A Civilization VI Deluxe kiadásának tulajdonosai ezt is azonnal megkapják majd, amint elérhetővé válik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)