Hirdetés

Civilization VI - még december előtt megkezdődhet a hódítás PlayStation 4-en és Xbox One-on is

|

A Nintendo Switch után két újabb konzolra látogat el a Firaxis Games stratégiai alkotása.

Hirdetés

Még 2016-ban jelent meg PC-re a Civilization VI, ami elődjeihez hasonlóan egy remek 4X műfajú játék lett, és azóta két kiegészítő, sőt még battle royale mód is érkezett hozzá. Ősz végén pedig további két platformon vághatunk bele birodalmunk felvirágoztatásába.

Hirdetés

A switches változat után újabb konzolokat hódít meg a Civilization VI, ugyanis még idén megérkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. A jó hír az, hogy az alapjáték mellett egy olyan csomag is elérhető lesz a Sony és a Microsoft masináira, ami tartalmazza a Rise & Fall és a Gathering Storm kiegészítőket és 18 új vezetőt, szóval minden adott lesz a konzolos játékosok számára, hogy a virtuális világ uraivá váljanak.

Ha minden jól megy, november 22-én debütál a két platformon a Civilization VI, szóval már nem is kell olyan sokat várni rá.

Ti kipróbáljátok majd valamelyik konzolos verziót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)