Hirdetés

Civilization VI: Rise and Fall - új vezetőt kap India

|

Gandhi a béke híve mostanában, ezért kell valaki, aki egy kicsit vadabbul terjeszkedik. Itt jön képbe Csandragupta.

Hirdetés

Mióta létezik Civilization, India népe nem maradhatott ki egyik számozott részből sem. Eddig Gandhi vezetésével indulhatott hódító útjára, a Rise and Fall kiegészítő kilenc vezére között viszont egy olyan is található, aki nem egy új civilizáció élére áll.

Hirdetés

Ő Csandragupta Maurja, aki saját dinasztiát alapított a Krisztus előtti 3. században, majd Afganisztánig terjeszkedett, utakat épített, törődött embereivel. A játékosoknak lehetőséget ad, hogy agresszívabban terjeszkedjenek, de ugyanazokat az egységeket és épületeket gyárthatjuk le vele, mint Gandhival. A háború első köreiben azonban megnövelheti egységei mozgási és harci erősségét, így foglalva el új területeket.

A Rise and Fall február 8-án jelenik meg PC-re, Macre és Linuxra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)