Hirdetés

Civilization VI - nomád lovasokkal is építhetünk civilizációt

|

A Tomyris királynő által vezetett szkíták személyében egy teljesen új néppel bővült a Civilization VI játszható nemzeteinek sora.

Hirdetés

A Civilization VI megjelenésének hajrájában folyamatosan új videókkal örvendeztetnek meg minket a készítők, ezúttal ismét egy frakció bemutató videót kaptunk.

Első ránézésre, a játék korai szakaszában az egyik legveszedelmesebb csoportnak tűnnek a szkíták, ugyanis velük már igen gyorsan hatalmas seregre szert tehetünk. Könnyű lovassági egységet vagy a szkíták különleges egységét a Saka Horse Archer-t építjük, sőt ezekből rögtön egy áráért kettőt kapunk. Ráadásul sérült egységeik minden megölt ellenfél után gyógyulnak valamennyit, szóval nem lesz könnyű elbánni a hatalmas seregnyi öngyógyító lovas íjásszal. A Civilization VI-ban fontosabb szerepet is kaphatnak a gyors egységek, mivel a haladás nehezebb terepen több időt vesz igénybe lovas egységeknél is. A szkíták kapnak egy egyedi építményt is, a Kurgant ami hit és arany bónuszt is ad, de elhalmozni azért nem tudjuk magunkat ezekkel a javakkal, mivel egymás mellé két Kurgan nem épülhet.  

Ha a Szkítákat a mesterséges intelligencia gondjaira bízzuk, számolnunk kell a nomád nép morális sztenderdjeivel, amennyiben meglepetésszerűen rátámadunk egy másik népre, miközben a szkíták a szomszédjaink, annak bizony ők sem örülnek és önkényes lovas-rendőrt játszva nekünk támadnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)