Hirdetés

Civilization VI - bekapcsolható a csapatos multi, de nem működik jól

|

Valószínűleg később hivatalosan is megkapjuk a csapatos multizás lehetőségét, viszont most egy kicsit mókolni kell, hogy elérhetővé váljon.

Hirdetés

Mint ahogy az a PC-exkluzív vagy számottevő PC-s bázissal rendelkező játékok esetében lenni szokott, elhivatott játékosok a megjelenés után a Civilization VI fájljaiban is elkezdtek turkálni. A múlt héten megjelent, mostanra pedig felfedeztek a csapatos többjátékos módra vonatkozó utalásokat a kódban.

Nemcsak hogy utalásokat sikerült találni, be is tudták kapcsolni. Ehhez csak egy kódsort kell megváltoztatni a StagingRoom.lua fájlban, amit alapjáraton a "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Sid Meier's Civilization VI\Base\Assets\UI\FrontEnd\Multiplayer\" mappában találhattok meg. Itt a 1134. sorban lévő playerEntry.TeamPullDown:SetHide értékét írjátok át true-ról false-ra.

Ugyanakkor azt érdemes tudni, hogy a komponens még nincs kész. Az egy csapatban játszó játékosok nem osztozhatnak a kutatásokon és a technológián, nem láthatják az egymás által felfedezett területeket (csak egymás kezdőhelyeit), és lehetetlen számukra a csapatos győzelem elérése. Ha kipróbálnátok, csak saját felelősségre tegyétek, egyéb esetben pedig várjátok meg a hivatalos megjelenést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)