Hirdetés

Clandestine - kooperatív lopakodás a Steam Early Accessben

|

Egy meglehetősen ötletes kooperatív móka került fel ma a Steam Early Access programjába, a műfaj rajongóinak mindenképp ajánlott.

Hirdetés

Rengeteg ígéretes, kreatív játékot láttunk az utóbbi időben a Steam Early Accessben, nem csak olyan műfajban, amelyet már jól ismerünk, de olyan stílusban is akadnak versenyzők, amelyekről már azt hittük, teljesen elfeledkeztek a fejlesztők. Most a kooperatív játékok rajongói örülhetnek, ugyanis a Clandestine egy érdekes ötlettel csavarja meg a már jól ismert formulát.

A játék alapötlete az, hogy a két összedolgozó játékos teljesen eltérő szerepet fog játszani a történetben: az egyikük egy kém lesz, aki mindenféle közelharci készségek és high-tech kütyük segítségével főképp kémkedős dolgokat fog csinálni, míg a másik játékos egy hackert alakít, aki távolról fogja bevetni a tudását, hogy a különféle biztonsági rendszereket feltörve segítse a társát.

Ha ezt egy kicsit nehéz a leírtak alapján elképzelni, mindenképpen nézzétek meg a játékhoz tartozó alábbi launch trailert. Egy kicsit még csiszolatlannak tűnik ugyan, de szerintünk az ötlet jó, és megvan benne az ahhoz szükséges potenciál, hogy idővel kiemelkedő alkotás váljék belőle. Akinek pedig megjött a kedve a játékhoz, az máris beszerezheti a Steam Early Accessben.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)