Hirdetés

Úgy tűnik, nem fog több videojátékot készíteni Cliff Bleszinski

|

A jelek szerint Cliffy B kiakadt egy kicsit a rajongókra, és elég merész ígéretet tett a Twitteren.

Hirdetés

A játékosok nagy része valószínűleg jól ismeri Cliff Bleszinski nevét, hiszen számos remek alkotást köszönhetünk neki, többek között az Unreal és a Gears of War szériákat. Legújabb projektje, a LawBreakers azonban elég nagyot bukott, és most nagyon úgy tűnik, hogy a fejlesztő nem is akar többé játékokat készíteni.

Hirdetés

Egy nem túl elégedett rajongó nemrég közzétett egy bejegyzést a Twitteren, amiben azt állítja, hogy a LawBreakers csapat nem téríti vissza senkinek a játékba beleölt pénzt, ami így csak el lett pocsékolva. A posztban meg van jelölve Cliff Bleszinski, illetve a játék Twitter-oldala is, így Cliffy B is hamar észrevette a vádakat, és reagált is a dologra.

Bleszinski azt válaszolta, hogy kifizette a csapat összes dolgozóját, még az az egészségbiztosításukat is, hónapokkal a stúdió bedőlése után is. Majd hozzátette, hogy két éven át egyáltalán nem vette fel a fizetését, és megérti, hogy szomorú a rajongó, de pont az ilyen esetek miatt nem fog több videojátékot fejleszteni.

Elég erős kijelentés volt ez, reméljük, hogy nem gondolta teljesen komolyan. Ti bánnátok, ha Cliffy B tényleg nem készítene több játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)