Hirdetés

Cliff Bleszinski már fontolgatja, hogy visszavonul

|

Bár a LawBreakers után még lenne ötlete egy-két játékhoz, felmerült a játékipartól való visszavonulás ötlete a Gears of War alkotójában.

Hirdetés

A 2011-es Gears of War 3 óta nem jelent meg olyan játék, aminek a fejlesztését Cliff Bleszinski, vezette volna, aki az Unreal- és a Gears of War-sorozat meghatározó készítőjeként lopta be magát a lövöldözős műfaj kedvelőinek szívébe. A LawBreakersszel ugyan megtöri az évek óta tartó csendet, de nem biztos benne, számíthatunk-e tőle további címekre.

Az amerikai IGN-nek adott interjúban azt mondta, lennének még ötletei: "Legalább egy vagy két játék van még bennem" - mondta, de amennyiben apa lesz, szinte biztosan kiszáll a most 41 éves szakember. "Próbáltam halasztani a dolgot, mert akármennyire is imádom a kölyköket, rengeteg velük a meló... Mondtam is a feleségemnek, »Mik azok a dolgok, amiket most szeretünk? Videojátékok, filmek, utazás, alvás, alkohol, kellemes vacsorák, a barátokkal töltött idő.« De amennyire én értem a gyermekvállalást, ez az egyik legnagyobb jutalmat jelentő dolog a világon. Viszont az életben minden, ami ér valamit, munkával jár - rengeteg munkával." - fejtette ki a LawBreakersen dolgozó Bleszinski.

Bár a virtuális valóságról - amin az Oculus részvényeseként ő is elég sokat keresett a Facebookos felvásárláskor - nem tudja megmondani, valóban átformálja-e a játékipar képét, azt előre bocsátotta, hogy a LawBreakers univerzumában szívesen készítene még néhány játékot, ha jól sikerül az első rész bemutatkozása. Az interjőban visszatérve a jelenre viszont elmondta, jelenleg nagyon élvezi a munkáját: "Túl jól szórakozom ahhoz, hogy visszavonuljak. Imádom bedobni egy fegyver, vagy egy karakter ötletét és látni róla az első vázlatokat egy-két nap múlva. Látni akarom a LawBreakers karakterei után készült cosplayeket, tetoválásokat. Találkozni akarok párokkal, akik elmesélik nekem, hogy a játékommal játszva találkoztak. Ez az, ami miatt kikelek reggel az ágyból" - zárta Bleszinski.

Ti milyen játékot látnátok még szívesen Cliffy B-től a LawBreakers után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)