Hirdetés

Cliff Bleszinskinek udvarol a Ubisoft?

|

CliffyB kapott egy telefont (szó szerint), aminek háttérképe a Ubisoft logója.

Hirdetés

Nem mintha nem szoktuk volna meg a furcsaságokat mindenki kedvenc CliffyB-e körül, de a mostani eset még minket is meglepett. Twitter oldalán Bleszinski megosztotta a világgal, hogy egy furcsa csomagot hagytak a részére, amiben egy BlackBerry márkájú mobiltelefon volt, annak hátterében a Ubisoft logójával. „A hotel felhívott. Csomag a számomra? Egy teljesen feltöltött telefon, programozott, és a Ubisoft logójával a háttérben. Na és most?” - olvashatjuk az oldalon.

CliffyB miután otthagyta az Epicet más cégeknél kezdett kilincselni, és most úgy tűnik, hogy a Ubisoft kapna az alkalmon. Ti mit gondoltok, jót tenne a Ubisoftnak Cliffy tapasztalata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)