Hirdetés

Cliffy B: a gamerek utálják a folytatásokat...

|

Az EPIC fő designere Cliff 'Cliffy B' Bleszinski nemcsak jó játékokat csinál, de néha nyilatkozik is.

Hirdetés

Most is érdekes dolgokat mondott..

Egyenesen azt állítja, hogy az FPS játékosok között kialakult egy kultúra, amely utálja a folytatásokat. Azonban ha van egy harmadik része a sorozatnak, sokan ismét "szerelembe esnek".

Cliffy B épp a Gears of War 3-on dolgozik, és azt mondja, hogy több rajongó fog érkezni az első Gears of Wartól, mint a második résztől.

"Nem tudom mi az oka, de a lövöldék világában valami miatt utálják a folytatásokat. Mindenki szerette a Halot, de sokak szerint a Halo 2 kaka volt. Mindenki imádja a Counterstrike-ot, de amikor kijött a Source, az megint kaka volt sokak szerint. Ugyanez történt a Quake 2-val, a Gears of War 2-vel... minden shooterrel, aminek volt második része."

Majd hozzátette:"Aztán a harmadik részek olyanok lettek, amiket mindenki kedvelt: 'Ez olyan lesz, mint az első rész, ugye emlékeztek az első részre?' - mondogatták... Lehet, hogy az eredeti bizonyos szempontokból jobb volt, de a felhasználók az emlékek miatt kedvelik jobban - saját sikereik emléke miatt. Ezt pedig nagyon nehéz felülmúlni."

Majd meglátjuk, nekik sikerül-e a Gears of War 3-al...

 

 

 




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)