Hirdetés

Cliffy B: Több fegyvert a Mirror's Edge-be!

|

Cliff Bleszinski röviden, tömören értékeli a nagyobb megjelenéseket és elcsúszik a Mirror’s Edge játékmenetén.

Hirdetés

A Gears of War művészeti atyaúristene gyakran megosztja velünk aktuális játékmegjelenésekről formált véleményét. Cliff Bleszinski becses nevével szinte minden hónapban találkozhatunk valamilyen formában, ha gonoszkodni támadna kedvünk, megemlíthetnénk megrögzött szereplési vágyát, szerencsére mindig érdekeinket tartja előtérben nyilatkozatai során, így véletlenül sem szeretnénk görbe tükröt állítani. Kombájn módjára tarolnak a fejüket kapkodó játékosok tömegében a hatalmas őszi megjelenések, természetesen Bleszinski úr figyelemmel követi „riválisainak" életpályáját és röviden véleményezi őket.

cliffyb3.jpg
 

Cliff Bleszinski királyi jelzővel illette a Fable második epizódját és türelmetlenül várja a Resident Evil ötödik részét, melynek PC-s verziója felett továbbra is kérdőjelek lebegnek. A Street Fighter IV-nek az „iszonyat durva" minősítést osztotta ki, a Dead Space univerzumát pedig masszívnak ítélte meg. Hozzátette, imádja az elhagyott űrbázison játszódó történeteket, tökéletesen passzol ízlésvilágához a játék. Kitért a Mirror's Edge bemutatkozó részére (ugyebár trilógiáról beszélhetünk) és hiányolta belőle a fegyverropogtatós részeket. Cliff Bleszinski mintha dimenziócsúszás folytán rosszul értelmezte volna a Mirror's Edge felépítését, ugyanis kijelentésében megfogalmazottak szerint reméli, hogy az állandó ugrabugrálást a sztori későbbi részében felváltja majd valami más. Kedves Cliffy B, nem lehet minden Gears of War 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)