Hirdetés

Clint Eastwood az utolsó filmjén dolgozhat

|

Egy friss jelentés szerint Eastwood már csak egyetlen filmet akar készíteni, aztán nyugdíjba vonul.

Hirdetés

Clint Eastwood májusban ünnepli a 93. születésnapját, az öt Oscar-díjjal büszkélkedő színész-rendező azonban egy percre sem lassított a hatvanas évek óta, sőt az elmúlt évtizedben nyolc filmet is szállított a nagyérdeműnek. A realitás persze az, hogy még a kőkemény Harry Callahan felügyelő sem maradhat örökre szolgálatban, egy nemrég megjelent beszámoló pedig arra utal, hogy a hollywoodi legendának már konkrét tervei vannak a visszavonulásra.

A Discussing Film belsős forrásból úgy értesült, hogy Eastwood már csak egyetlen filmet szeretne forgatni, aztán szögre akasztja a kamerát. A produkció jelenlegi címe Juror#2 (A kettes számú esküdt), és egy esküdtszéki tagról szól majd, aki egy gyilkossági tárgyalás során rádöbben, hogy maga okozhatta az áldozat halálát, így súlyos dilemma elé kerül, hogy bevallja-e az igazat, avagy a többi esküdt manipulálásával mentse a saját bőrét.

Hirdetés

A film főhősét egy "fiatal sztár" alakítja, aki még az idén főszerepet játszik egy meg nem nevezett nagy költségvetésű alkotásban, a projekt pedig a Warner Bros. szárnyai alatt formálódik. Eastwood a 2008-as Gran Torino óta következetesen kitartott a stúdió mellett, a Discoveryvel történő összeolvadás után viszont szárnyra kapott egy pletyka, mely szerint az így létrejött Warner Discovery vezetője, David Zaslav a 2021-es Cry Macho - A hazaút pénzügyi bukása után nem akart ismét együtt dolgozni vele.

Ha a Discussing Film forrása nem téved, az elnök-vezérigazgatót végül sikerült jobb belátásra bírni, Eastwood visszavonulása kapcsán viszont a beszámoló megjegyzi, hogy akár még változhatnak is a színész-rendező tervei.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)