Hirdetés

Clone Wars játék érkezhet X360 és PS3 konzolokra

|

Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra költözhet a Nintendo rendszerén már megjelent Klónok Háborúja játékcsalád.

Hirdetés

Jól értesült források beszámolói szerint a Wii konzolokra 2008-ban megjelent Star Wars: The Clone Wars - Lightsaber Duels és DS marokkonzolra kiadott Star Wars: The Clone Wars - Jedi Alliance játékok variánsa átköltözhet PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre. A Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes fejlesztési munkálataiért állítólag az ausztráliai illetőségű Krome Studios felel.

Projektjüket TPS perspektívában kívánják életre kelteni és közelállók szerint kétfős kooperatív támogatással kerülne a polcokra, melynek keretében mindkét oldal (Jedi és Klónok) képviselőivel (Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Cad Bane) végigjátszhatnánk a küldetéseket. Esztelen lézerháború helyett a fejleszthető kézifegyverek kerülnek előtérbe, habár átvehetjük az idegesítő és suta Droideka robotok felett az irányítást. Az Krome Studios a már korábban emlegetett Wii és DS játékokkal, valamint a Star Wars: The Forced Unleashed és a Hellboy: Science of Evil címekkel került be a köztudatba.

A témában nem kívántak nyilatkozni, ezt a „nem kommentálunk pletykákat és spekulációkat” mondattal tudatosították velünk. (Mellékelt képünk a Star Wars: The Clone Wars - Lightsaber Duels játékból származik.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)