Hirdetés

Az Epic Game Store új exkluzívja egy BioShock-szerű kalandjáték

|

A belsőnézetes horrorban egy hajóról kell elmenekülnünk, miután kiélveztük Nikola Tesla vendégszeretetét. Igen, jól olvastátok.

Hirdetés

A Close to the Sun fejlesztőcsapata annak idején a Unity motorral kezdte fejleszteni a játékot, de később átálltak az Unreal Eninge-re és ha már ott voltak, akkor az Epic Game Store-ba is beköltöztek. Ennek köszönhetően egy Epic-exkluzív cím lesz belőle.

Hirdetés

A játék egy alternatív 19. században játszódik, ahol Tesla épített egy hatalmas hajót a feltalálóknak. A csapat békében kísérletezgethetett a tenger közepén, de természetesen valami rosszul sült el, és a tulajdonos karantént hirdetett. A főhősünk ott ragadt hát a hajón, és Tesla nem akarja kiengedni onnan se őt, se a többi tudóst. A Close to the Sun stílusa ugyan meglehetősen hasonló a BioShock sorozatéhoz, de ebben a játékban nem lesz lövöldözés vagy bármilyen akció. Érdekes koncepció, lessétek meg:

Megjelenési dátumot pontosan nem tudunk, azon túl, hogy valamikor idén kellene befutnia. Nektek hogy tetszik így első látásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)