Hirdetés

Close to the Sun - megvan, mikor jön a BioShock-beütésű horror

|

A 19. században, egy hatalmas hajón barangolhatunk, melyen valami szörnyűség történt.

Hirdetés

Mi lett volna, ha Nikola Tesla az 1800-as években teljesen megváltoztatja a világot? Ez a Close to the Sun fő felvetése.

Hirdetés

1897-ben a tenger közepén, a Helios nevű hajón találjuk magunkat, mely egy menedék a világ legnagyobb elméi számára, ahol szabadon kutathatnak az állam és a társadalom beleszólása nélkül. Az újságíró Rose Archer szerepében kutathatunk testvére, Ada után, azonban miután a bejáratra nagy betűkkel az van kiírva, hogy KARANTÉN, valamint mindent rothadó hús szaga jár át, a termek pedig üresek, sejhetjük, hogy nem kávézgatni és táncolni fogunk. Ki kell derítenünk, mi történt, szembe kell néznünk veszélyekkel, melyekkel szemben nem védhetjük meg magunkat, csak a futás és a rejtőzködés segíthet. Meg egy társ.

Május 2-ától vethetjük bele magunkat a kalandba PC-n. A játék kizárólag az Epic Games Store-ból lesz elérhető. Konzolos megjelenésre később, de még 2019 folyamán számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)