Hirdetés

CMRR 4 demó kedden!

|

A közönség már hitét vesztette a Colin McRae Rally sorozatban, mikor a Codemasters azzal próbálkozik, hogy visszalopja magát a szimulátor rajongók szívébe. Valljuk be, a 3-ik rész tényleg nem hozta az elvárt követeléseknek megfelelő színvonalat. Ezen most igyekszik javítani a Codemasters gárdája. Kedden, február 24-én pedig megléthatjuk, hogy mit sikerült, legalábbis egy részét. Az április elején teljes formájában érkező rali-szimulátor demója ugyanis jövőhét második napján bárki kezében ott csücsülhet majd. Vagyis inkább a gépén :) Minderről a Blackhole Motorsports adott tudomást. Kiderült még az is, hogy a negyedik rész kipróbálható verziójában egy Citroen Xsara WRC-vel nyomhatjuk padlóig a gázt az USA-ban, Japánban és a Finn-tóvidék mellett lévő rali "létesítményben". Utóbbira külön kíváncsi leszek hogyan sikerült megoldani a "fás" dolgot, valamint a fél méterenként változó árnyék-napsütés ügyet!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)