Hirdetés

Játékok, amiket együtt játszhat a család karácsonykor (is)

|

Az ünnepi vacsora után nem muszáj a tévé előtt tespedni és Reszkessetek betörőket nézni, játszani is lehet például olyan játékokkal, amiket nem csak a játékosok, de a nézők is élvezhetnek.

Hirdetés

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Játékosok száma: 1-4 (online 2-8)
Platform: PlayStation 4, Xbox One, Switch

Ha nem rendelkeztek Nintendo Switch-csel, de azért van konzol a háztartásban, jó alternatíva lehet a nemrégiben megjelent Crash Team Racing: Nitro-Fueled. Az 1999-es klasszikus felfrissített, kibővített kiadásában a sávos bandikuttal és barátaival versenghetünk powerupokat használva hátráltathatjuk ellenfeleinket vagy segíthetjük magunkat.

Super Mario Party

Játékosok száma: 1-4
Platform: Nintendo Switch

Aki ismeri a műfajt, annak nem lesz újdonság, de a Switchen is remek családi móka (főleg fiatalabb gyerekekkel) a Super Mario Party, ami interaktív társasjáték ügyességi elemekkel, a Joy-Con kontrollerek mozgásérzékelős képességeit kihasználó minijátékokkal. Négy főnek tökéletes kikapcsolódás, nagy mélységet senki ne várjon tőle, de ünnepi közösségi élménynek bátran ajánljuk.

Hirdetés

PlayLink játékok

Játékosok száma: 1-6
Platform: PlayStation 4

A PlayLink játékok azért jók, mert nem kell hozzájuk kontroller, csak egy PlayStation 4 és annyi okostelefon és/vagy táblagép, amennyi játékos játszani szeretne. A legjobb partijátékok a Frantics, valamint a Chimparty (mindkettő magyar szinkronos), amelyek kiváló interaktív társas- és minijáték gyűjteményként melegen ajánlottak, nem túl nehéz irányítani őket, viszont elegendő kihívást rejtenek ahhoz, hogy egy keményvonalas gamer se aludjon el a családi móka közben. Emellett a szintén magyar nyelven elérhető Knowledge is Power (kzívjáték) is erősen ajánlott; sajnos folytatása, a Decades már nem kapott honosítást, kár érte. A Hidden Agenda már kicsit sötétebb szórakozás, egy interaktív krimit nézhetünk végig, ahol mi hozzuk a döntéseket, és ott van az éneklős Singstar Celebration, valamint a That's You, mellyel azt tesztelhetjük, mennyire ismerjük a többieket. Családnak, baráti társaságnak utóbbi melegen ajánlott, nagyon jó szórakozás lesz mindenkinek. A kínálatban más PlayLink-es játékok is találhatók, ezek azonban nem lettek lokalizálva - bár egy UNO-hoz nem is kell nagy nyelvtudás.

The Jackbox Party Pack 1-7

Játékosok száma: játéktól függően 2-16
Platformok: PC, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS, Apple TV, Amazon Fire TV

Hét Jackbox gyűjtemény jelent meg eddig, darabja 5 játékot tartalmaz. Ezek is a PlayLink-es  játékokhoz hasonlóan működnek, de mivel nem appból, hanem böngészőből lehet csatlakozni, a használható készülékek száma nagyobb. Rajzolós, asszociációs és kvízjátékok is szerepelnek a kínálatban. Hátrány, hogy szinte mindhez kell némi angoltudás, de akinél ez nem probléma, az jól fog szórakozni. A Jackbox Party Pack 3-at ajánljuk elsősorban, abból is a Trivia Murder Partyt és a Quiplash 2-t, de jó például a Fibbage 3 is, ami a negyedik csomagban szerepel.

Just Dance játékok

Játékosok száma: 1-6
Platformok: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Switch, Wii, Wii U

A Just Dance az alkalmi játékosoknak köszönheti a sikerét, nem csoda, hogy minden évben újráznak vele. Platformonként változó, melyik játékban milyen funkciók használhatók, viszont amit érdemes tudni, hogy az újabb címekhez se Kinect, se PS kamera, se Joy-Con vagy PlayStation Move nem kell feltétlenül - elég fejenként egy okostelefon is (persze kamerákkal is lehet játszani, ha valakinek úgy kényelmesebb). Íme az idei felhozatal:

A listának még nincs vége, lapozzatok!

Oldalak: 1 2 3 4

Címkék: #karácsony #co-op
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)