Hirdetés

Játékok, amiket együtt játszhat a család karácsonykor (is)

|

Az ünnepi vacsora után nem muszáj a tévé előtt tespedni és Reszkessetek betörőket nézni, játszani is lehet például olyan játékokkal, amiket nem csak a játékosok, de a nézők is élvezhetnek.

Hirdetés

Snipperclips Plus

Játékosok száma: 1-4
Platform: Switch

Nem kimondottan partijáték, de nagyon jópofa. A játékosoknak közösen kell fejtörőket és ügyességi feladványokat megoldaniuk úgy, hogy egymás karaktereiből vágnak ki szeleteket. Két játékosnak elég egy-egy Joy-Con.

The Playroom VR

Játékosok száma: 1-5
Platform: PlayStation VR

Az alap The Playroom is remek, de annál sokkal jobb a PlayStation VR-ral használható, teljesen ingyenes The Playroom VR, melyben mást lát az, aki a szemüveget viseli, és mást azok, akik a tévét figyelik. Egyszerű minijátékok vannak benne; az egyikben körül kell írni egy bűnöző kinézetét, akit a VR-os játékosnak le kell lőnie, egy másikban a VR-os a szörny, a többiek meg kis hősök, akiknek le kell győznie őt. Ha van a háztartásban megfelelő eszköz, vagy épp azt találjátok a fa alatt, ezt feltétlen töltsétek le.

Hirdetés

Keep Talking and Nobody Explodes

Játékosok száma: 2-∞
Platformok: PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS, Android

Kiváló kommunikációs tréning is lehet a Keep Talking-ozás. Legalább két játékos kell hozzá, de nincs felső korlát. A lényeg, hogy kell egy bombahatástalanító; ő a bombát látja, és feladata körülírni, milyen modulokból áll a szerkezet, és azok hogyan néznek ki, valamint kell egy-két ember, aki a kézikönyv alapján kibogarássza, mely feltételek érvényesülnek, és ezek nyomán milyen módszerrel hatástalanítható a bomba. Játszható hagyományos módon és VR-ban is az ezt támogató platformokon.

Rocket League

Játékosok száma: 1-4
Platformok: PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Pár éve letarolta a játékvilágot az autós foci, és azóta is rettentő népszerű. A Rocket League játékmenete tényleg ennyiről szól: adott néhány távirányítós (?) autó, meg egy nagy gömb, amit be kell terelgetni az ellenfél kapujába. A profik ezt már túlvilági szinten űzik, de amatőrökkel szórakoztató, tötyörgős, mókás meccseket hozhatunk össze.

Speedrunners

Játékosok száma: 1-4
Platformok: PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One

A tinyBuild játékában hősök szerepében kell változatos helyszíneken rohanni előre. Ahogy a legfeljebb négy játékos egyike nagyon lemarad, kiesik, és elkezd szűkülni a játéktér. A cél a végéig életben maradni, amit nehezítenek a felvehető szívatások, és különböző objektumok, melyekkel a többieket hátráltathatjuk. Kell pár meccs, míg az irányításba belerázódhatunk, de utána nagyon izgalmas.

És még mindig van mit mutatnunk nektek, lapozzatok!

Oldalak: 1 2 3 4

Címkék: #karácsony #co-op
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)