Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - nem kellett sokat várni a csalók felbukkanására

|

Egy gyanús killstreak lehet az első bizonyíték az aimbotok megjelenésére.

Hirdetés

Durván egy hétig élvezhették a PC-sek a teljesen fair küzdelmeket az új Call of Duty-ban.

Hirdetés

Nem az volt a kérdés, hogy lesznek-e, hanem hogy mikor fognak felbukkanni az első csalók a Call of Duty: Black Ops 4-ben, most pedig egy több mint gyanús videó szolgál bizonyítékul az első precedensre. Egy Reddit felhasználó osztotta meg a véleményes esetet, ahol az egyik játékos zsinórban hat másikat von ki a forgalomból - abból négyet fejlövéssel. Ami mégis a legfurcsább az egészben, hogy a gyanús játékos mindezért nem is nagyon tesz többet, minthogy nagyjából a célpontok felé fordítja a fegyverét, majd megereszt egy sorozatot.

A a ViciouZ névre hallgató játékos az első két áldozatot vaktában, egy sarok mögül lövi el, majd a harmadikat - a videó alapján - a célkereszt még csak nem is súrolja, a végeredmény mégis egy "jól irányzott" headshot. Ez általában egy megdönthetetlen bizonyítéka az aimbot használatának. Egyesek szerint más csalóprogramokkal is jogtalan előnyt szerezhetett a játékos, ám ezt egy killcam alapján nem lehet egyértelműen bizonyítani.

A Treyarch a topikban adott válaszában leszögezte, hogy komolyan veszik a csalók elleni védekezést, olyannyira, hogy a Blizzard biztonsági csapatával együtt dolgoznak a megfelelő rendszeren. A fejlesztők természetesen arra buzdítják a játékosokat, hogy mindenképp jelentsék a gyanús tevékenységeket a játékon belül, vagy a Battle.net kliensén keresztül.

Ti mennyire viselitek el a csalók jelenlétét a játékokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)