Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - érkezik Nuketown, a korábbi részek közönségkedvenc pályája

|

A játékosok hamarosan visszatérhetnek a nagy múltú atomvárosba, nosztalgiázik a Call of Duty.

Hirdetés

Egy rejtélyes, de lényegre törő videó rántotta le a leplet a nagy visszatérésről, ami persze nem meglepetés, inkább csak kellemes nosztalgia. Egyelőre nem mindenkinek.

Hirdetés

A Call of Duty széria egyik legnépszerűbb pályája, a Nuketown napokon belül a Black Ops 4-ben is játszhatóvá válik, ám egyelőre még csak a PlayStation 4-es játékosok számára. A bejelentés egy rövid ízelítővel történt meg, a zöldes árnyalatú, statikus felvétel aláírása pedig orosz nyelven köszönti újra a rajongókat.

Nuketown érkezését egyébként már hónapokkal ezelőtt bejelentette a Treyarch, a rövid közleménynek köszönhetően pedig már pontos dátumot is tudunk, ami november 13-a lesz a PS4 tulajok számára. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a PC-s és Xbox One-os játékosok mikor térhetnek vissza az orosz városba, de az előző exkluzív tartalmakat alapul véve mindössze egyhetes csúszásra számíthatunk.

A ráncfelvarráson áteső pálya nagyon úgy fest, hogy egy ingyenes extra lesz a játékosok számára, ám hivatalos megerősítés még nem történt erről. Reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)